2020-05-08 08:40:08• hírek • Szatmár.ro

Együtt az élvonalban harcolókért: a Schaeffler Románia is támogatja a Mobility for Heroes kezdeményezést

Az elmúlt 16 évben a Schaeffler Románia több száz közösségi felelősségvállalásról szóló kezdeményezést támogatott, így segítve a szükségben levő embereken és közösségeken. Most sincs ez másként, ugyanis a Schaeffler Románia is csatlakozott ahhoz az Autonet Import Kft. által kezdeményezett projekthez, melynek célja a koronavírus-járvány elleni harc élvonalában dolgozó csapatok megsegítése.

A Schaeffler Románia aktív szerepet vállal a Mobility for Heroes kampányban, hiszen nagyban hozzájárult annak az országos pénzalapnak a létrehozásához, melyet a frontvonalban dolgozók gépjárműveinek javítására fordítanak. A pénzalapból nem csak a szervizeléshez szükséges alkatrészeket lehet beszerezni, hanem maga a munkadíj is fedezhető belőle.


A kezdeményezés már az első napoktól kezdve nagy népszerűségnek örvendett országszerte: ez idáig több mint 50 mentőautót, és legalább ugyanennyi, a bűnüldöző szervek által használt gépjárművet sikerült megjavítani.


„Az egyetlen módja annak, hogy túllépjünk ezeken a nehéz pillanatokon, hogy egyesült erővel vesszük fel a harcot. Azáltal, hogy cégünk is csatlakozott ehhez a kezdeményezéshez, a Schaeffler Románia kiáll a frontvonalban szolgálatot teljesítő csapatok mellett, ugyanakkor támogatja azon ügyfeleit és partnereit is, akiknek meghatározó szerepük van az olyan fontos területeken, mint az egészségügyi rendszer, az élelmiszeripar vagy a víz- és áramszolgáltatás. Köszönjük mindazoknak, akik nagy erőfeszítéseket tesznek ebben az időszakban, biztosíthatjuk őket, hogy a Schaeffler teljes csapata mellettük áll” – nyilatkozta a cég képviseletében Sorin Poteras.


Ebben a különösen nehéz időszakban, amikor mindenkinek szembesülnie kell a valósággal, melyet megtagadni nem lehet, a kölcsönös segítségnyújtásnak esszenciális szerepe van. E nehéz napok igazi hősei azok, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy a lakosság koronavírus-járvány általi veszélyeztetettségét a minimálisra csökkentsék. Azok, akik mások biztonságát saját egészségük elé helyezik, azok, akik folyamatosan kint vannak az utcákon vagy a kórházakban, ahelyett, hogy a szeretteik mellett lennének. Legyen szó orvosokról, asszisztensekről, katasztrófavédelmi csapatokról, rendőrökről, csendőrökről, tűzoltókról vagy katonákról, mindannyian a vírus ellen harcolnak. Erőfeszítéseik támogatása érdekében született meg a Mobilitást a hősöknek nevű kezdeményezés, melyet a Autonet Import Kft. indított útjára beszállítóival és szervizhálózataival közösen. Ennek köszönhetően az első vonalban állók megkaphatnak minden segítséget ahhoz, hogy a gépjárművek működőképesek maradjanak e kulcsfontosságú időszakban is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: